Gyártó: Deli Nature
Termék adatai
Ez egy teljes értékű lágyeleség a fiatal és idős gyümölcsevő madarak összes típusának (seregélyek, szajkók, turákófélék, tukánfélék, fügepapagájok, lóri papagájok,…). Az összes esszenciális tápanyagot (fehérjék, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok,…) tartalmazza, amire a madaraknak szükségük van egész évben. Ezeknek a madaraknak speciálisan alacsony vastartalmú eledelre van szükségük, amit a Deli Nature fruit paté biztosít számukra. A gyümölcsök és rovarok nagy mennyisége igazi csemegévé teszi ezt az eleséget ezeknek a fajoknak. A Deli Nature fruit paté 100% mézzel készült, ami garantálja a nagyszerű ízt és a tökéletes felszívódást.

ÖSSZETÉTEL: Sütőipari termékek, növényi fehérje kivonatok, különféle cukrok, gyümölcsök (min. 9% ebből 33% mazsola, 20% ananász, 20% papaja, 10% madárberkenye bogyó, 10% borókabogyó), növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, puha testűek és rákfélék (min. 2,5%, ebből 30% gammarus, 70% rák).

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL: Nyers fehérje: 16%, nyerszsír: 10%, nyershamu: 5,5%, nyersrost: 2%, calcium: 1,1%, foszfor: 0,6%, lizin: 0,5%, metionin: 0,5%.