Psittacus tenyész pelletje mgas energiatartalmú. Javasolt jákók, arák, szenegálok stb tenyésztésére.

Használat
Ez a termék közepes és nagy méretű fajok szaporodási stádiumára szolgál, amely a magas minőségű fehérjetartalmú, palmitinolajban gazdag zsírsavtartalommal is rendelkezik. ara, afrikai szürke és szenegál (Ara, Psittacus, Poicephalus, stb.). A tenyész pelletet úgy alakították ki, hogy ösztönözze a szaporodást. Magas mennyiségű fehérjét tartalmaz megfelelő aminosavakkal. Ezenkívül különös figyelmet fordítanak a zsírsavakra, az Omega 6 és az Omega 3. A termék vitaminok és antioxidánsok koncentrációja magasabb, mint más extrudált élelmiszerek, hogy megfeleljenek a tenyésztési szezon során felmerült megnövekedett követelményeknek.

Használati útmutató
Úgy tervezték, hogy a napi bevitel 100% -át adja. Ha azonban a friss gyümölcsöket és zöldségeket naponta biztosítjuk javasoljuk, hogy a Psittacus a teljes bevitel 70-80% -át adja. Nem szabad vitaminokat vagy ásványi anyagokat adni papagájoknak, akiknek az alapvető fő étel Psittacus pellet. Hűvös, száraz helyen tárolandó (míg a hűtés nem ajánlott, a fagyasztás lehetséges, ha hermetikusan lezárt).

Napi bevitel
A madarak fogyasztása a testtömeg 5% és 8% -a között változik. A közepes méretű fajok (például az Jákó) naponta körülbelül 25-40 g-ot fogyasztanak.

Összetétel
Gabonafélék, olajos magvak és gyümölcsök termékei és melléktermékei, növényi olajok, hüvelyesek, fruktóz, szárított egész tojás, ásványi anyagok, szárított sörélesztő, inulin (0,05%)

adalékok
Ízesítőszerek, rozmaringkivonat, afrikai körömvirág-kivonat (0,05% yucca-kivonat) / Sepiolit / természetes eredetű toferol-gazdag kivonatok, palmitoil-6-aszkorbinsav / nyomelemek (vas-kelát, réz-kelát, mangán-kelát, cink-kelát, vízmentes kalcium-jodát és a szelenometionin hidroxi-analógja) / Vitaminok, vitaminok és kémiailag jól meghatározott anyagok, amelyek hasonló hatásúak (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantoténsav, Niacin, folsav, biotin, kolin-klorid, B-karotin, vízmentes bétain)

Analitikai összetevők
Nedvesség 7,0%, Nyersfehérje 23,5%, Nyersolajok és zsírok 14,5%, Nyersrostok 4,1%, Nyershamu 5,8%